Logboek 18-06-2011 VLD

18 Juni 2011

Na een afwezigheid van 2 jaar, voor één nacht, weer terug aan het Nieuwe Lant. Gisteren en eergisteren zo’n 50 boilies gevoerd, de helft aardbei en de andere helft garlic/robin red. De boilies werden verspreid over de volle breedte van de singel, over een lengte van zo’n 25 meter. Het weer is wisselvallig met matige tot krachtige windstoten en de temperatuur is 18 tot 20 graden. Als ik eenmaal gesettled ben, neem ik de omgevings eens goed in me op. Er is inmiddels flink wat gebouwd, aan de overzijde. Waar jaren terug nog portiekflats van 3 hoog stonden, verrijzen nu appartementen complexen die een flinke schaduw zullen gaan werpen over het water. De charme van het water is er helaas een beetje af, en niet in de laatste plaats omdat de begroeiїng aan de overkant weg is. In het verleden is dit water mij zeer welgezind geweest en dus kon ik het niet laten om het nog maar eens te proberen.