Klittenband oplossingen

 Klittenband oplossingen

 

Als er een top 10 zou zijn van nuttige uitvindingen dan zou klittenband hier zeker in moeten staan volgens ons. Qua veelzijdigheid onverslaanbaar door een ontelbaar aantal toepassingen. Klittenband is er in vele soorten maar veel hiervan voldoet niet aan de eisen die wij hier aan stellen. De eigenschappen waar wij naar zoeken zijn bijvoorbeeld:

*  hitte en kou bestendig,

*  UV bestendig,

*  watervast,

*  herbruikbaar,

*  licht gewicht,

*  praktisch onverwoestbaar,

*  enkelzijdig zelfklevend/dubbelzijdig,

Praktische oplossingen en handige manieren om je spullen nóg makkelijker op te bergen zouden dan ook synoniem voor Karper vissen kunnen zijn. Wij hebben in de loop van de jaren al heel wat strekkende meter verbruikt voor de meest uiteenlopende dingen. Hier onder volgen dan ook een aantal voorbeelden van hoe wij oplossingen hebben bedacht door klittenband in te zetten.

Ophangen van diverse apparatuur

 

Benodigde materialen:

 

* Zelfklevend klittenband – oogjes,

* Zelfklevend klittenband – haakjes,

Benodigde gereedschappen/hulpmiddelen:

 

* Schaar ,

Stap 1:

 

Op 1 uitzondering na(dubbelzijdig), hebben alle soorten en maten klittenband 1 overeenkomst: Ze bestaat altijd uit 2 delen. Een deel met haakjes (het stugge deel) en een deel met oogjes (het zachte deel). Wanneer men klittenband online koopt, moet men niet vergeten om ook de tegenkant aan te schaffen.