Gastenboek We vinden het leuk als je een bericht achter laat in ons gastenboek. Je kan hier ook voor eventuele vragen terecht. We proberen doorgaans dezelfde dag nog te antwoorden of te reageren.

Houd je aan de regels dan blijft het gezellig: Trollen, ongepast taalgebruik en/of reclame uitingen worden per direct verwijderd!

 

 Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Anton - woensdag 18 juli 2018

Beste Sfeermeester,
Een rubberboot vanaf 3 meter met een 5 of 6 pk motor volstaat in de meeste gevallen prima. Wanneer je je nergens aan vast kan maken zijn meerdere ankers en/of steekstokken een must.

Sfeermeester - 2018-07-03 00:31:13

Beste,
Bij het bekijkem van jullie prachtige filmpjes op youtube begint het bij mij steeds meer te kriebelen om ook een boot aan te schaffen met een buitenboordmotor. Alleen de keuzes van de buitenboord motor zijn zo uitgebreid. Wat is nou een goeie motor, bekende merken al Mercury of Susuki of Yamaha. Wat bij mij ook een groot vragenteken is? Hoeveel PK moet de motor hebben voor groot water ivm golfslag, volgeladen boot enz. Zouden jullie mij hierop kunnen adviezeren? Zit zelf te denken aan een rubberboot met alluminium inlegvloer van 3 meter en 6pk motor.

Met vriendelijke groet,

Sfeermeester

Anton - zondag 4 maart 2018

Thanx Walt!
Ik kreeg een melding van je bericht op mijn mobiel dus dat werkt ook! Grin

Walter - zaterdag 3 maart 2018

De site wordt super mooi ga zo door!!!!! Grin

Anton Martens - woensdag 4 februari 2015

Het laatste nieuws over het zogenaamde "kierbesluit".
http://climategate.nl/2015/02/04/adviesbureau-euforie-natuurmonumenten-en-wnf-kierbesluit-haringvliet-ecologisch-onterecht/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+climategate-berichten+%28Climategate.nl+-+berichten%29

Anton Martens - zondag 1 februari 2015

Hoi Rob,

Het is ons ook nog nooit gelukt een Spiegel te vangen. Wél een zogenaamde Hybride.

Rob - 2015-02-01 14:48:54

Hoi Anton,
Ik weet mij ook aardig te verstoppen achter de stenen met mijn rubberboot.Ik denk dat het idd wel meevalt met het wegtrekken van de karper door het kier besluit.Er zijn weer mooie spiegels uitgezet dus de vooruitzichten zijn goed voor ons.Het is mij nog niet gelukt om een spiegelkarper te vangen op het Haringvliet of Hollands diep.
Groet:
Rob

Anton Martens - zaterdag 31 januari 2015

Beste Rob,
Tot op heden hebben wij nog geen enkele controle gehad maar er wordt wel degelijk gepatrouilleerd door onder andere Rijkswaterstaat en Staatsbosbeheer. Een aantal bevriende Karpervissers is dan ook al beboet en weggestuurd. Wij zijn de dans nog steeds ontsprongen maar we willen de goden natuurlijk niet verzoeken. Dus onder het mom van "beter voorkomen dan genezen" proberen we zoveel mogelijk onder de radar te blijven. Wanneer er in de natuur gebieden gevist wordt dan doe ik dat bij voorkeur solo en ook nog eens vanuit de boot. Deze is volledig gecamoufleerd en heeft nul komma nul diepgang. Hierdoor kan ik in zeer ondiep water komen en val ik, vanaf een afstand, helemaal weg tegen de begroeiing. Het is verder dan ook de kunst om je stekken niet prijs te geven en altijd op te passen met foto en video materiaal. Alleen de echte kenners van de omgeving zullen een enkele keer een aanknopingspunt zien.

Wat het"kierbesluit"betreft: Ja, dit gaat zeker gevolgen hebben voor vriend Karper. Naarmate het water een hoger zoutgehalte gaat krijgen zullen de zoet-water vissen steeds verder stroomopwaarts gaan trekken. Er is echter nog niets verloren want het Haringvliet is al brak-water en de Karper heeft ook nog eens een redelijke tollerantie voor zout-water. Er zijn voorbeelden van Karpers die in redelijk zout water gesignaleerd zijn en daar ook worden gevangen. Zover is het echter allemaal nog niet. Op dit moment gaat het allemaal nog erg langzaam omdat de sluizen nog op een kier staan. Wanneer er een veelvoud aan zout-water naar binnen gaat komen zijn ook wij benieuwd hoe snel het dan zal gaan en hoe groot het effect dan zal gaan zijn. Hoe dan ook, er komen spannende tijden aan voor de vissers op de Rivierendelta, dat is zeker!

Bedankt voor het plaatsen van je bericht Rob en we zien graag een reactie van je tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Anton Martens
EZ Fishing Team-member

Rob - 2015-01-28 22:01:13

Hoi,mooie filmpjes hebben jullie gemaakt.Ik vis ook op het
haringvliet en Hollands diep.
Hebben jullie geen last van controles ivm vissen in natuur gebieden.
Ik vis ook in de natuur gebieden en heb nog nooit controle gehad gelukkig.Wat vinden jullie van het kier besluit zou het effect hebben op de karper.
Groet:
Rob

Anton - woensdag 6 november 2013

Hoi William,
We willen eigenlijk niet zeggen waar we exact zitten hier op het gastenboek. De hengeldruk is gelukkig nog erg laag op onze stekken en dat willen we eigenlijk ook zo houden. We willen je echter best persoonlijk wat vertellen maar dan zou een mailadres wel handig zijn. Die kan je naar het mailadres van Cafe de Karper sturen. We zien graag een mailtje van je. Wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen. We zijn ook actief op Facebook en vooral Google+ Like ons of wordt een volger. Groeten, Anton Martens.

william - 2013-11-05 19:16:14

ik kom uit hoekse waard vis op het hollandsdiep en haringvliet op dezelfde manier als jullie tussen de kribben met bootje of uit natuurgebied welk stuk bevissen jullie komt bekend voor mvg

Walter - maandag 21 oktober 2013

Hoi william Team EZ komt uit Schiedam. Ik ben onlangs verhuisd naar friesland. En waar kom jij vandaan?

william - 2013-10-20 23:21:59

leuke site mannen waar komen jullie vandaan

Walter - vrijdag 18 oktober 2013

Over een tijdje zetten we weer wat nieuwe dingen op de site.
Er worden dan weer wat aan het Logboeken en de werkplaats toegevoegd. Nog eventjes geduld aub.

Anton - vrijdag 12 juli 2013


Nog even en dan introduceren we een forum op onze site. Powered by Disqus.
Disqus logo - blue background

Walter - vrijdag 12 juli 2013

Ja, dat is zeker zo. Als je iets niet leuk vind op de site geef dan ook even de reden waarom. Dan kunnen we kijken of we dat kunnen veranderen. 
Grin Grin
Alvast bedankt.
Met vriendelijke groet, EZ fishing team

Anton - vrijdag 12 juli 2013

Zou degene die onze site als "niet leuk" aangeklikt heeft, daar wast feedback over willen geven? Opbouwende kritiek stellen wij namelijk zeer op prijs en kunnen daar alleen maar van leren.

Met vriendelijke groeten,

EZ Fishing Team

Anton - zaterdag 22 juni 2013

Ik zag dat je de link naar de pagina geplaatst had. Goed bezig Walt!Grin

Walter - vrijdag 21 juni 2013

Thanks Ron.GrinGrinGrin

Anton - dinsdag 4 juni 2013

Bedankt RGrinn!

Ron van Oostende - 2013-06-04 13:35:31

Hoi mannen het ziet er allemaal goed uit ga zo door 

Walter - dinsdag 28 mei 2013

Zeker en hij wordt steeds beter  en proberen hem zo vaak mogelijk te updatenGrin

Anton - 2013-05-09 11:21:27


Walter - woensdag 1 mei 2013

Mooi hebben hem nu gekocht hij is nu voor 2 jaar van het EZ Team

Mar - 2013-03-25 21:51:24

Complimenten heren gaat er steeds strakker uit zien wordt tijd dat we de lijnen weer eens nat kunnen maken maar onze weerman geeft aan een langere periode met warmte zou tijd worden ook

< Vorige | 1 | 2 | Volgende >

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK